Trots att det bara är höst så planerar för fullt för våra kommande julbord. Har ni inte hunnit boka julbord för företaget, sällskapet eller grannarna så finns det fortfarande möjlighet att boka detta hos oss på Wijkanders. Vi är riktigt taggade för ytterligare en vinter och massvis av härlig mat & julstämning inför december. Vi har en festvåning med unik känsla nära centrum och kollektivtrafik för alla gäster till och från julbordet.

Årets julbord går i temat med klassiskt hemlagat med mat, svinn och miljötänk. Vi har så mycket närproducerat och ekologiskt som möjligt. Allt tillagning sker i största mån i vårat kök från grunden utan halvfabrikat, vi har ärliga råvaror med så liten miljöpåverkan som möjligt. Julbordet består av klassiska sillinläggningar, ägg, olika laxrätter, pastejer, kallskuret samt de klassiska småvarma och även lite mer moderna smaker och nytänkande rätter. Det finns gott om rätter på både fisk och köttsidan på buffén samt så mycket som möjligt vegetariskt och veganskt. Kaffe ingår självklart även i buffén tillsammans med vårt fantastiska gottebord av olika bakverk,godis, ostar m.m.

Hos oss kan ni som ett slutet och större sällskap få hela vår matsal helt exklusivt för er själva. Vi anpassar oss för om ni önskar något mer än julbord där vi kan bistå med ljud & ljusutrustning, scenuppsättning m.m.

En del datum har redan börjat bokas så hör gärna av er till oss. Vi tar självklart emot både företag och privatpersoner för ett stämningsfullt julbord med julbordsförfrågningar fr.o.m. 24:e november till 20:e december.

För förfrågningar maila till bokning@wijkanders.se så skickar vi en offert med olika möjligheter på både julbordet, dryckesalternativ och alkoholfritt.

20160421_003_01d_060 julbord-goteborg 20160421_003_03d_120