Bokningsregler för nya fakultetsvåningen

Bokningen av den nya fakultetsvåningen kommer att hanteras av Chalmers Konferens och Restauranger

ALLMÄNNA REGLER

Fakultetsvåningen är på dagtid avsedd för Chalmers fastanställda forskare och lärare, samt forskarassistenter. Bokning kvällstid och helger är avsedd för avtackningar och akademiska högtider, samt övriga aktiviteter kopplat till Chalmers akademiska kärnverksamhet (forskning, utbildning, nyttiggörande). För personalfester och jämna födelsedagar rekommenderas att boka anslutande restaurang Wijkanders. Bokning görs endast på bokning@wijkanders.se. Vid frågor går det bra att ringa på anknytningsnummer 3980.

Den som bokar lokalen ansvarar för att lokalen lämnas i representativt skick. Vill man ha hjälp med städ och ordningsställande kan man beställa den tjänsten via Chalmers Konferens och Restauranger. På grund av gemensam ingång till fakultetsvåningen är stora rummet genomgångsrum till Styrelserummet. Alla fastanställda vid Chalmers har access med kort + kod under dagtid, 7-16. Övrig tid gäller lånekort som lämnas ut av restaurangen. Möjlig tider att boka hänvisas till dokumentet bokningsregler på denna sida.

Restaurangen kommer att kunna erbjuda reservation av enskilt bord i fakultetsvåningen under lunch för de som bokat Styrelserummet i anslutning till lunchen (efter överenskommelse). I själva restaurangen kommer ingen bordsbokning att kunna göras.

Nedan finns dokument med bokningsregler, porslinsuthyrning, städning samt våra cateringmenyer. Fakultetsvåningen hyrs ut för disputationsfester och akademiska högtider där det valfritt kan väljas vilka tjänster man vill nyttja via restaurangen eller göra själva. Bokningsansvarig av lokalen ansvarar för att få bort sin saker inom sluttiden av bokningen samt att allt är städat. Vid eventuella klagomål på ej tillräcklig städning kan det dras av från deposition för bokare eller läggas till på faktura. Rökmaskin eller annat som kan orsaka att lokalen blir rökfylld och att brandlarmet går igång får inte användas. Om detta sker och brandkåren gör en utryckning får den som hyr lokalen stå för hela kostnaden.

Det finns 11 bord i lokalen (180x80cm) i fakulteten med plats för 6 personer beroende på hur borden ställs och sammanlagt 80 stolar. Enligt brandföreskrifterna får maximalt 150 personer finnas i lokalen samtidigt.

Betalningen av hyra och deposition samt eventuellt porslin betalar du med kort (vi tar ej kontanter) samma dag eller dagen innan på Wijkanders restaurang under våra ordinarie öppettider, dock ej under lunchrusningen. Du får då även ett nyckelkort och lite mer information om lokalen. Nyckeln återlämnas efterföljande vecka under våra öppettider och då återfår du din deposition när allt är i sin ordning.

Fakultetsrådet får vid sina arrangemang boka fakultetsvåningen under hela dagen.

För att kunna garantera mat och annan service ber vi om att få in den önskade bokningen så snart som möjligt. Eventuella ändringar  och porslinsbokningar kan göras minimum 10 dagar innan eventet. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

Catering HT 2019

Porslinsuthyrning 2020

Bokningsregler för fakultetsvåningen, Vasa 8_1.1